2012. április 26., csütörtök

04.26. csütörtök,OKP beszámoló

Bucsó:Jaj,nagyon melege volt!Semmit se nem akart csinálni,csak az árnyékban hűsölni,vagy más kutyákat jóóó közelről megnézni.Mocsok egyébként,mert nagyon rájátszik a szenvedésére mindig.Bár ma R sem volt a toppon,szóval kölcsönösen lehúzták egymást. (tessék alukálni rendesen legközelebb ;) )Az orromért meg még számolunk,te szemét Cápa!
Auróra:Hát ő cukii!Pedig kennelből mindig meg akart eddig enni.Lehet,hogy a meleg miatt,de jó passzban volt,a kutyák sem nagyon érdekelték,nekünk is kedvesen csóvált.Ülöget,baktat,szal szerintem cuki. :) (pedig tőle azért kicsit féltem,hogy mit fog művelni a kutyák között.De alaptalan volt.)
Teofil:Őt nem a menhelyesek adták,hanem Cs. választotta magának.Azt mondták rá a lányok,hogy nagyon ráfér a meló,mert bent keménykedik.Nekünk nem mutatta ezt az oldalát ma.(remélhetőleg nem is fogja.)Tetszik az eb,aranyos volt akkor is,mikor kihoztuk és bár nem sűrűn találkozhatott pórázzal,már a futásnál is egész kulturált volt.Rásegítéssel ült is,szóval ő is jó kutya.
Nico:Nico egy bújós mackó egészen addig,amíg nem kérünk tőle valamit.Olyankor azonnal valami más fontos dolga akad.Megnézném kajával (Sz.,valami husit! ),el tudom képzelni róla,hogy az motiválná kicsit.
Márió: Szokás szerint ügyes-okos,de róla nem adok ki infókat,majd mesél róla a bemutatós videó. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése