2012. április 9., hétfő

Heti okos(k)odás

OKP összefoglaló  vasárnap

1. csoport:Elke,Márió,Brúnó,Zorró,Albi
Elke:Kis pszihopata kutyaként indult,feszült,őrjöngött,minden másik kutyát utált maga körül.A végére szépen lenyugodott(és el is fáradt kicsit),egyre jobban figyelt A.-re,kezdte felfogni a pórázas séta jóságát,hogy a jutalomfalatot meg kell enni,és már le is ült szépen!
Márió:Márió maga a csoda lett,sétál mindkét kézen,közben szépen néz V.-re,ül,fekszik simán!Kajáért bármit-típusú eb.Nagyon gyorsan halad,vele már tovább fogunk lépni,ha így folytatja. :)
Brúnó: Brúnónak nagyon rossz napja volt,kábé 600X földhöz csapta magát és előadta,hogy őt éppen most verték agyon.Nehezen oldódott csak fel.Vele O. ügyesen csak terápiázott úgymond,a végére azért már kezdett barátkozni.Még le is ült.Remélhetőleg legközelebb jobb lesz! :)
Albi: Igazi hiperaktív kutya,nagyon bolond!Pattog,ugrál,le sem lehetne lőni.Minden érdekli,mindennek és mindenkinek nagyon örül!Ezért még nem könnyű vele dolgozni,de amint megtanulja a dolgokat,a feladatokat is ilyen hipergyorsan fogja teljesíteni.Jó kis munkakutya lehetne belőle! ;)
Zorró:Zorrót nem igazán zavarta,hogy edzés van.Nem volt egy percig sem lázadozó,de nem is érdekelte V. a póráz másik végén.Nekem,bevallom őszintén,nagyon tetszik a nyugodtsága! :) Rendes kutya egyébként,pórázon is szépen közlekedett és a végére már le is ült,kezdett ráérezni a dicséret jóságára.Nekem tetszik ő. :)

2. csoport: Rumi,Bucsó,Sába
Rumi: Ő volt a másik eb,aki nem volt a toppon vasárnap.Nem lázadozott,de csak annyit teljesített,amennyit nagyon muszáj volt.Azért a végére csak leültettük. :)
Bucsó:Kezd ráérezni a dolgokra és egyre lelkesebb.Néha még nem igazán akar dolgozni,de ha kicsit határozottabban figyelmezteti R.,akkor azért működik.Kis bolond vigyorgós kutya. :)
Sába:Mivel Virág gazdisodott,ezért új kutyánk Sába,a német juhász lányka.Kiváncsi leszek rá nagyon,mit tudunk előhozni majd belőle,eddig nagyon ügyes!Biztos,hogy foglalkoztak már vele,ismeri a kaja lényegét,láb mellett sétál,simán ül!Eddig nagyon tetszős kiskutya nekem!
Nagyvezér Kutyasuli

 Enci
A kisróka szuperül halad ám!Sokat javult a pórázas séta,amint elkezdték,Enci egyből vette fel a kontaktot E-vel.Az ül már szuper,szóra is megteszi,a fekszik is szépen alakul,egyre kevésbé kell lehajolni hozzá.Pacsizik nagyon édesen! :) Látszik,hogy gyakorolnak,ügyesek!Maradot és a behívást is elkezdtük. :)

Mazsi
Mivel szörnyen hideg volt és megfagytunk a menhelyen,ezért Mazsival bent maradtunk a házban és mivel A. azt mondta,érdekelné a dog dancing,mint sport,elkezdtünk trükközgetni.Volt pacsi,ültetés,fektetés,eldőlés,gurulás,ügyes a kislány.Ugrálni viszont nem nagyon szeret,egy pillantással elmagyarázta nekünk,hogy tacskó testtel nem lehet csak úgy ugrálni. :D Engedelmesből pedig elkezdtük a maradot gyakorolni,néha még bepróbálkozik,de kiváncsi leszek,egy hét múlva milyen lesz. :)
 
Most csak ilyen gyors szösszenetet kaptok,aztán majd írok Álmosról is.Persze a most leírtaknál is jelen volt,szépen feküdt,azaz gyakoroltuk a maradot. :D
És egy mai napi sztárfotó Álmosról,csak itt,csak nektek!Ezt a botot cipelte 1/4 órán át,egészen a házunkig.Póráz nélkül,ugyanis addig sem rakta le,hogy azt a fejére rakjam...Kicsit közveszélyes volt,de az emberkék rendesen kikerülgették. :D
 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése